menu MENU
Ga voor actuele informatie over APSystems (APS) micro omvormers naar Onze vernieuwde website

APsystems micro omvormers

              apsystems yc600     APsystems focus-e QS1      YC1000 aps micro omvormer

Altenergy Power Systems (APsystems) is opgericht in 2009 in Silicon Valley in de USA. Sindsdien zijn er wereldwijd verschillende vestigingen geopend en heeft men de productie geheel in eigen hand. APSystems heeft zich intussen ontwikkeld tot de nummer 2 wereldwijd in Micro Inverter leveringen voor zonnepanelen installaties. Zie ook het document over Quality, Innovation & Bankability.

Na marktleider te zijn in Australië en China (in beide landen >85% marktaandeel) en tweede in de ranglijst in de USA betreedt APsystems nu, vanaf 2014, de Europese markt vanuit het Europese hoofdkantoor in Nederland. Prettig is daarbij dat we hier over bewezen technologie spreken en het stadium van kinderziekten al lang voorbij zijn. De verwachting is dat APsystems een vooraanstaande positie binnen Europa zal verwerven.

APsystems verovert snel de markt in Europa door de hoge kwaliteit, competitieve prijzen, slimme productportfolio en locale aanwezigheid (service en distributie). Een zonnepaneel systeem met APsystems laat zich eenvoudig en snel plaatsen. Er komen geen omvormers binnenshuis, dus geen warmte of geluid.

In het RTL4 programma "Mijn leven, mijn gezondheid" geeft een eindklant zijn kijk op het gebruik van het APS systeem.

 

Onderstaand vindt u een presentatie over APsystems

 

 

 

FocuS-E B.V.
Finlandlaan 1
2391 PV Hazerswoude-Dorp

+31 35 60 29 670
info@focus-e.com

Privacyverklaring