menu MENU

K2-systems montage op plat dak, O/W gericht

Plat dak, O/W gericht

Met het K2-systems D-Dome systeem kunt u de zonnepanelen in oost/west positie plaatsen op een plat dak. Op de foto staat de linkerkant van elke rij zonnepanelen op het oosten gericht. De rechterkant staat op het westen gericht. De energie opbrengst zal iets lager zijn, per zonnepaneel, vergeleken met een puur zuid gerichte opstelling. De opbrengst wordt echter beter over de dag verdeeld.

Door deze opstelling kan u echter wel een maximaal aantal panelen op uw dak plaatsen. De totale maximale energie die u kunt opwekken wordt hierdoor nadrukkelijk hoger. Een bijkomend voordeel van deze opstelling is de beperkte ballast die nodig is. Het is daardoor geschikt voor de toepassing op staalbouw daken.

Zie ook datasheet D-dome systeem.

Door de zeer stevig uitgevoerde D-Dome componenten van K2-systems worden de panelen langdurig hard vast geklemd. De kans dat de panelen uit de klemmen schuiven is hierdoor weg genomen. Met omgezette aluminium platen zijn de klemkrachten veel minder dan met de massieve S-Dome componenten. Dit systeem is uiterst makkelijk te plaatsen en wordt onder de liggende rails voorzien van rubber matten, afhankelijk van de dakbekleding.

 

FocuS-E B.V.
Koningsweg 2-56
3762 EC Soest

+31 35 60 29 670
info@focus-e.com

Privacyverklaring