menu MENU
Ga voor actuele informatie over APSystems (APS) micro omvormers naar Onze vernieuwde website

APsystems komt met de DS3 nieuwe dubbele micro omvormer

Gepubliceerd op 31-12-2020
APsystems komt met de DS3 nieuwe dubbele micro omvormer

APsystems komt in 2021 met een nieuwe, dubbele micro omvormer: de DS3.
Deze derde generatie dubbele micro omvormer onderscheidt zich op vele terreinen van de vorige generaties. Men heeft een verregaande integratie vqan de elektronica doorgevoerd wat resulteert in 20% minder componenten en, tegelijk, 50% meer uitgangsvermogen. APsystems is de eerste in de industrie die 900W AC uitgangsvermogen bereikt in een dubbele micro omvormer. De unit is geschikt voor 2 panelen met ieder een vermogen tot 650Wp. Men heeft met het gebruik van Texas Instruments ZigBee module, de communicatie beveiliging op het hoogste niveau gebracht. Alle componenten zijn nog steeds ingegoten in warmte geleidende siliconen om termische en mechanische stress op de componenten te minimaliseren en om een verbeterde ongevoeligheid voor vocht te krijgen. Dit draagt ook bij aan de betrouwbaarheid, die is aangetoond door 20000 uur HAST testen (Highly Acellerated Stress Test). Alle mogelijkheden voor updates en bediening op afstand zijn gebleven.

Natuurlijk zijn het ingebouwde relais en de hoogfrequent scheidingstransformator ook hier toegepast, evenals de 3 draads lichtnet verbinding, inclusief de aarde.
De bovenkant van de unit is, zoals vanouds, van gegoten aluminium gemaakt maar de achterkant is nu uit een polymeer gefabriceerd. Hierdoor blijft de warmte huishouding op het gewenste niveau en wordt gelijkertijd het gewicht verminderd. De efficiency is verhoogd naar 97%.
Zodra de DS3 geleverd kan worden, kunt u hem vinden in onze webshop.

Nieuwsoverzicht
FocuS-E B.V.
Finlandlaan 1
2391 PV Hazerswoude-Dorp

+31 35 60 29 670
info@focus-e.com

Privacyverklaring