menu MENU

UITLOPEND: YC500i micro omvormer voor 2 panelen met 2 MPPT en individuele monitoring. 1 Fase. Excl. losse AC verbindkabel. 20 Jaar garantie.

Productnummer: YC500i-gar20

Om prijzen te kunnen zien en producten te kunnen bestellen dient u in te loggen.

  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Downloads

De YC500i is een omvormer met 2 MPPT’s en 2 ingangen voor 2 panelen en een volledig onafhankelijke regeling en monitoring per paneel.

De onderlinge verbindingen tussen de omvormers worden gemaakt d.m.v. een ‘trunk’ kabel (KabT1-1). Het einde van de kabel wordt veilig afgesloten met een speciale afsluitdop (DopT1-kab). Op de ‘trunk’ kabel zijn T-stukken geïntegreerd. Op deze T-stukken worden de omvormers aangesloten met de geïntegreerde kabel. De speciale connectoren zijn al aan de kabels van de omvormers gemonteerd. De T-stukken hebben een onderlinge afstand van 2m. Eventueel ongebruikte T-stukken moeten worden afgedicht met een speciale afsluitdop (DopT1). Aan het begin van de ‘trunk’ kabel wordt een male (mannetjes) connector gemonteerd (ConM). De kabel naar de meterkast kan dan met een female (vrouwtjes) connector (ConF) aangesloten worden op de ‘trunk’ kabel. Hierdoor is het plaatsen van een ‘junction box’ (lasdoos) niet nodig. Als alternatief voor deze 2 connectoren kan een kabelverbinder Con-Qpd1 toegepast worden.

Bij montage van de YC500i op de rail is deze direct geaard via de randaarde van de 230VAC kabel.De communicatie met de ECU voor de monitoring loopt via de 230VAC kabel. De YC500i is voor panelen van 60 of 72 cellen en tot 310Wp geschikt.

YC500i APSystems systeem opbouw focus e


FocuS-E B.V.
Koningsweg 2-56
3762 EC Soest

+31 35 60 29 670
info@focus-e.com

Privacyverklaring